1 Mentaliteit

De freelancers van Mach1 zijn senior, hands-on, flexibel en nog heel aardig ook. Wat wil je nog meer?

Onze freelance creatives hebben jarenlange ervaring bij bureaus, aan klantzijde en als vrije vogel. Ze weten precies welke deadline haalbaar is en welke niet. Ze komen naar je toe of werken op afstand, alleen of in een team. Voor een uurtarief of een fixed fee, the choice is yours!

Hieronder een deel van deze vak idioten en mocht je er niet uitkomen bel of mail, we geven graag het juiste advies. Bel met Edith Laan (020 422 0981) of stuur een mail naar edith@mach1.nl

1 Netwerk

Een onafhankelijk netwerk van commerciële media professionals uit alle disciplines want de media wereld reikt verder dan reclame alleen. Deze diversiteit en de echte durf om samen te werken maakt ons uniek en het grootste creatieve bureau.

– Mach1 maakt de connectie 

Noem ons een netwerk, een platvorm, een boutique agency, een agentschap, een winkel, een hot spot, een beweging, een galerie, een werkplaats, een kennis centrum. Wij zijn Mach1 en staan voor professionele creativiteit met al zijn geuren, kleuren en smaken.

– Mach1 is het aanspreek punt 

Door onze netwerk filosofie blijven we onafhankelijk en laten ons niet  belemmeringen door traditionele conventies en obstakels, wij zijn immers zelf mede-ondernemer. Hierdoor blijft ieder in ons netwerk scherp en inspireren we elkaar voortdurend.

– Mach1 zorgt voor de continuïteit  

Iedere opdracht vraagt om de beste mensen (specialisten). Deze mensen werken tegenwoordig steeds vaker binnen een netwerk. Door samen te werken en elkaar te vertrouwen hebben deze mensen nog meer te bieden en komt hun talent tot z’n recht. Samen  selecteren we voor het project het juiste team.

– Mach1 is het podium 

Voor concepten, creatieven en klanten.

Als je meer wil weten bel gerust of kom gewoon gezellig langs de koffie staat klaar.

 

Scroll down